середу, 6 грудня 2017 р.

Урок толерантності

Дякую своїм учням ІІ курсу класу іноземної філології за чудово проведений урок, присвячений Міжнародному Дню людей з обмеженими можливостями! Дякую, любі друзі, за вашу активність на  уроці, проведеному також і у багатьох інших навчальних закладах нашої країни, які приєднались до проекту неурядової організації «Бачити серцем» та в рамках Всеукраїнського флеш-мобу до Міжнародного дня людей з інвалідністю провести Всеукраїнський інтерактивний урок 4 грудня 2017 року. Я вдячна вам за здатність бачити і розуміти відмінність іншої людини від себе, ваше позитивне ставлення до людей з інвалідністю, доброзичливість, чуйність, взаємоповагу, людяність і небайдужість. Сподіваюсь, що цей урок залишиться у вашій пам'яті надовго!

Міжнародний День людей з інвалідністю

                                                        Читати тут

Інтерактивнимй урок,
 присвячений Міжнародному Дню 
людей з обмеженими можливостями






















2 коментарі:

  1. Ларисо Миколаївно,навчаючись у педагогічному університеті доводиться знайомитися з методиками та прийомами видатних світочів вчителювання,але зайшовши на сторінку Вашого блогу,розумію,що можна і не сидіти днями у бібліотеці за монографіями. Ви- унікальної зорганізованості вчитель. Я показала відео Вашого інтерактивного уроку колегам-студентам,Вашу педагогіку ВЖЕ запозичують,цитують,використовують у школах. Ваше безпосередньо живе спілкування з ліцеїстами,урізноманітненість завдань та групова робота-результат досвіду,любові та відданості Вашій діяльності. Успіхів у новому 2018)

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую, Ангеліночко, за теплі слова! Вірю у твій успіх і бажаю тільки перемог, високих досягнень в усьому! Щасти тобі на студентському шляху!)))

    ВідповістиВидалити