суботу, 20 травня 2017 р.

Дякую!

Дякую всім учням, хто взяв активну участь у ліцейських заходах до Дня Європи в Україні! Друзі, ви були креативними, добре обізнаними в історії створення ЄС, ознайомились з культурою, економічним розвитком європейських країн та продемонстрували гарне володіння англійською мовою під час презентації зібраного матеріалу, бесіди за круглим столом. Сподіваюсь ці знання стануть вам у нагоді в майбутньому, ви збудуєте нову Україну і  будете її гідними громадянами! 
 Фото















































4 коментарі:

  1. Оригінально відзначили День Європи в нашому ліцеї. Дякую, що ми мали можливість дізнатися багато цікавої іформації про різні країни Європи.

    ВідповістиВидалити
  2. Дякую! Наші учні дійсно креативні, поглибили знання про країни Європи, удосконалили англійську. Так тримати!:)

    ВідповістиВидалити
  3. Упізнаю бджілку-трудівницю Ларису Миколаївну) вкотре розумію,що такі навч.заходи, перш за все, підковують ліцеїстів організаторськими та комунікативними здібностями. традиційно, мої вітання пед.колективу,успішних результатів зно випускникам, ініціативних,креативних та трудолюбивих абітурієнтів закладу)

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую, Ангеліночко!:) Приємно, що наші випускники з нами і після закінчення ліцею! Кожного року ми намагаємось зробити щось цікаве і корисне для ліцеїстів, щоб навчання залишило приємні спогади на довгі роки та було корисним у подальшому житті! Щасти вам всім, друзі!:)

    ВідповістиВидалити