суботу, 4 червня 2016 р.

Дорогі випускники!

Від усього серця вітаю вас,  батьків із такою важливою подією у вашому житті – закінчення навчання у школі та початком нового етапу, який потребує нових зусиль для досягнення ваших мрій! Вже пройшов випускний вечір, залишаться приємні спогади, чутливі моменти прощання із дитинством, шкільною юністю, вчителями, які передавали свої знання вам кожного дня, і не тільки з предметів, але й життя. Перед вами відкриються нові двері до знань, зустрічей з іншими викладачами, вищими закладами. Все незнайоме, нове, але цікаве, захоплююче, а головне, корисне для вашого майбутнього! Не бійтесь зустрітись із новими викликами життя. Ваші батьки, друзі, вчителі будуть завжди поряд, допоможуть добрим словом, порадою, любов’ю до вас. Я з теплом буду пам’ятати ваші щасливі посмішки, прощальний вальс, хвилини нашого останнього уроку, випускного вечора, дякуючи вам за те, що ви були , є, і завжди будете у моєму серці. Скільки б часу не минуло, я спогадами буду повертатись у наші з вами роки навчання, передивлятись фото, де ми з вами залишимось назавжди молодими, щасливими, веселими, сповненими надій на здійснення мрій, а головне разом. Дякую Богові, вашим батькам та своїй вчительський долі за зустріч з вами……. Щасти вам в усьому!

Фото
Як це було....

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 


 


 

 


 


 



 




 

 

 

 


 


 

 

 


 

 

 

 


 


 


 


 


 




4 коментарі:

  1. Дякую вам за ці два прекрасні роки, наповнені експрешеном, сатісфекшином і нью ноледжами) Ви найкраща)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :) Дякую тобі, Ярославе! Нехай у твоєму житті все буде так, як ти хочеш. Ніколи не втрачай оптимізму, будь впевнений у собі, сміло іди вперед для досягнення своїх цілей! Гарних тобі друзів та вчителів!:)

      Видалити
  2. Дякую за все, що Ви для нас зробили!!!♥ Дуже сумно прощатися зі стінами рідного ліцею, який залишив у пам'яті лише приємні спогади, та вирушати в складне, доросле життя.

    ВідповістиВидалити
  3. :) Віко, дякую за теплі спогади про ліцей! Ви провели тут шкільну юність, зустріли нових друзів, вчителів, отримали нові знання, але життя триває далі, і треба ідти вперед, якби сумно нам не було за минулим. Дякую тобі за підтримку мене на конкурсі "Вчитель року 2016", твою допомогу та потрібні слова у певні моменти! Буду пам'ятати твою добру посмішку та щасливі очі, які я бачила на випускному вечорі. Ви всі були такі красуні!!!:) Залишайтесь завжди такими!:)

    ВідповістиВидалити