середу, 2 грудня 2015 р.



Любі друзі!
Сьогодні розпочався І етап Всеукраїнського конкурсу
" Учитель року 2016"! Щиро вітаю вчителів-конкурсантів, членів журі та організаційний комітет із важливою подією в житті вчителів міста Ніжина! Бажаю всім нам, учасникам конкурсу, наснаги, терпіння, підримки рідних, колег та учнів. Нехай оптимістичний настрій супроводжує вас протягом всього конкурсу!
До зустрічі у наступному етапі!


        



              



13 коментарів:

  1. Ви - найкращий вчитель!!! Я завжди захоплювалася Вами, адже ви дуже розумна та красива жінка, завжди підтримаєте гарним словом, дасте пораду. Бажаю Вам успіхів, творчого натхнення, а головне - ПЕРЕМОГИ!!!

    ВідповістиВидалити
  2. :) Дякую від усього серця за щирі слова! Ваша підтримка надає сил і бажання творити! Будемо сподіватись на найкраще!:)))))

    ВідповістиВидалити
  3. Ларисо Миколаївно!Бажаю Вам успіхів у конкурсі! Впевнена, Ви заслуговуєте на перемогу.

    ВідповістиВидалити
  4. Дякую колегам за підтримку та віру у найкраще!:)

    ВідповістиВидалити
  5. Доброго вечора, Ларисо Миколаївно! Бажаю Вам якнайшвидшого одуження, бо сили Вам знадобляться на ІІ етапі! Запрошую Вас на сторінки мого блогу http://olgadanylenko.blogspot.com/

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую за щирі побажання!:) Обов'язково будемо співпрацювати і ділитись досвідом!

    ВідповістиВидалити
  7. Бажаю витримки, упевненості у своїх силах! Сподіваюся, що результати Вашої роботи будуть високо оцінені членами журі.

    ВідповістиВидалити
  8. :) Дякую від усього серця! Ви самі пройшли через такі випробування і добре розумієте, що відчувать конкурсанти!:)

    ВідповістиВидалити
  9. :) Щиро дякую за теплі слова і підтримку! Будемо сподіватись на найкраще!)))

    ВідповістиВидалити
  10. Ларисо Миколаївно, Ви - справжній професіонал своєї справи! Завдяки Вам зараз я гарно володію граматикою англійської мови та маю достатній лексичний запас, але це, мені здається, не головне, тому що так (чи хоч приблизно так) навчити можуть багато. Вам я вдячна за те, що я НЕ БОЮСЯ говорити англійською. Цього літа була в таборі з американцями та угорцями. Зловила себе на тому, що ДУМАЮ англійською :) І за два тижні живого спілкування у мене НІ РАЗУ не виникло проблем з вираженням своїх думок. А це і є друге, за що я хотіла би Вам подякувати: Ви навчили нас формувати свої думки, швидко та чітко. Навіть українською я досі не можу писати тексти одразу в чистовому варіанті...Англійскою? Та запросто!:)
    Соціальні проекти, які навчили працювати в команді та організовуватися, дебат-клуби, які "розв'язували язика", домашнє читання, інтерактиви, презентації, обговорення актуальних тем... А ще наша улюблена фонетика, скоромовки, правильні інтонації... Все було так неймовірно цікаво і захоплююче!:)
    Завдяки Вашій строгості та водночас лояльності, високому рівню знань та особистій життєвій позиції, Ви - не просто викладач, а Педагог з великої літери. Тому що навчити мови - легко, а навчити користуватися нею - складно, але у Вас це чудово виходить.
    А ще ваші пари - це не просто пари англійської, це цілі уроки життя англійською!:) Тому що стільки цікавого про світ, про людей, про різні культури я не дізналася ні на одному з предметів.Хто б міг подумати, що навіть програмне навчання в руках професіонала може бути таким?:)
    А ще величезне ДЯКУЮ за підтримку, розуміння, доброту і просто хороший приклад для наслідування. Ви вкладаєте душу в свою роботу, і ми - ваші учні - це бачимо і справді цінуємо.

    P.S. Бажаю перемоги! Ви цього варті!

    ВідповістиВидалити
  11. :) Юлю, доброго вечора! Дякую тобі від щирого серця за такі теплі слова!!! Мені навіть не по собі.....:) Я вдячна вам всім, моїм учням за ту працю, яку ми з вами робили під час вашого навчання в ліцеї. Не хочу говорити слово "колишнім учням", тому що ви завжди зі мною поряд: або у спогадах, або при зустрічах. Радію від думки, що наша праця вчителя продовжується у наших учнях, і що той місток (пам'ятаєш, я вам говорила колись на початку вашого навчання в ліцеї?) ви пройшли успішно і тепер є студентами найкращих вузів України (і за кордоном також:)!) Приємно, що ви не забуваєте наш ліцей. Ми завжди чекаємо вас на наших традиційних зустрічах з випускниками,да і не тільки! Нехай тільки успіх супроводжує вас в усьому! І ще одне: мені здається, справа вчителя живе, поки його пам'ятають учні. Дякую вам всім за пам'ять! :)))

    ВідповістиВидалити