неділю, 3 квітня 2016 р.

Вітаю!

Вітаю свою ученицю 
Солодовник Катерину 
із перемогою сьогодні у фіналі Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів- членів Малої академії наук України! 


(відділення Мовознавство , секція  Англійська мова)





Катерина виборола почесне ІІ місце, із зовсім невеликим відривом від першого (0,5 бали). Це інтелектуальне змагання, яке потребує великих зусиль. Перемозі передувала кропітка праця  та підготовка. Катю, твоя цілеспрямованість, наполегливість, завзятість і талант привели до такого відмінного результату. Так тримати! 
Я вірю у твій подальший успіх, пишаюсь тобою та бажаю стати найкращою студенткою вузу твоєї мрії!
Читати тут

8 коментарів:

  1. Щиро вітаю!) Бажаю подальшого саморозвитку та успіхів!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :) Дякую за підтримку Катерини та приєднуюсь до привітань!:)

      Видалити
  2. Вітаю Ларису Миколаївну і Катерину Федорівну з черговою перемогою! Ви - найкращі!!! Пишаємося вами!

    ВідповістиВидалити
  3. Дякую Вам, Тетяно Михайлівно, за привітання! Важкі часи роботи пройшли, але бажаю Катерині не зупинятись, а йти далі науковою стежкою. Можливо, її чекає чудовий шлях науковця? Будемо в це вірити!:)

    ВідповістиВидалити
  4. щиро радію за Катрусю) я бачила,як старанно та відповідально вона готувалася,тож залишається сказати,що наша Солодовник Катерина найкраща)

    ВідповістиВидалити
  5. :) Цілком згодна з тобою, Ангеліно! Талановита, креативна, старанна та відповідальна Катерина є гордістю батьків та вчителів!:)

    ВідповістиВидалити
  6. Дякую, дякую, дякую всім за привітання! Але мій успіх був би неможливий без допомоги наукового керівника, Лариси Миколаївни. Це наша спільна перемога. Дякую за Ваші настанови, Ларисо Миколаївно, приємно було працювати з Вами))))

    ВідповістиВидалити
  7. :) Дякую Катю! Приємно було працювати з талановитою ученицею, і я бажаю тобі залишатись завжди такою ж креативною, активною, жити з бажанням пізнавати нове та досягати інших вершин життя! У тебе все буде добре, я впевнена!:)))

    ВідповістиВидалити