суботу, 2 квітня 2016 р.

Вітаю!

Щиро вітаю переможців ХXXV Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови та бажаю подальших злетів у вивченні іноземних мов!
Особливо хотілося б привітати учнів команди від Чернігівської області Солодовник Катерину, Сулім Каріну, Пекур Вікторію та Заєць Микиту, які разом з іншими учасниками олімпіади пройшли випробування,  виконуючи завдання з аудіювання, читання, письма та усного мовлення, демонструючи глибокі знання з англійської мови!
Фото


Рівненщина гостинно приймала дійсно найкращих знавців з англійської мови країни і вся робота компетентного журі олімпіади, волонтерів Корпусу Миру США в Україні та організаційного комітету була направлена на справедливе оцінювання досягнень одинадцятикласників, виявленню найкращих учасників.
Дякую Коваленко Оксані Ярославівні (головний спеціаліст департаменту загальної середньої та дошкільної освіти Міністерства освіти і науки України),  Кондратишину Ігорю Мироновичу (доцент Дрогобицького державного педагогічного університету імені Івана Франка, кандидат філологічних наук (голова) за співпрацю та професіоналізм.
Було приємно працювати в команді з Бендерець Наталію Миколаївною (перший проректор Комунального вищого навчального закладу Київської обласної ради «Академія неперервної освіти», кандидат педагогічних наук), Верьовкіною Оленою Євгенівною (доцент  Рівненського державного гуманітарного університету, кандидат психологічних наук (заступник голови), Гаращенко Дмитром Володимировичем (учитель Черкаського гуманітарно-правового ліцею Черкаської міської ради Черкаської області) та волонтером Корпусу Миру США в Україні Кайлою Кінг (учитель Гайсинського ліцею Вінницької області). Дякую всім за толерантність, професіоналізм та взаєморозуміння в роботі журі!
Всі учасники олімпіади вже є переможці, оскільки досягли високих результатів у вивченні англійської та пройшли нелегке випробування, щоб брати участь у IV етапі олімпіади! Я щиро вірю в успіх кожного з них у майбутньому і бажаю всім досягти тих вершин, які ще попереду, сил у подоланні труднощів, бажання жити та творити в Україні, будуючи нову, європейську державу. Нехай вам щастить в усьому!

 


 

 

 

 

 

 

 

 




 

 

 
 


 
























6 коментарів:

  1. Шикарні фото! Відрядження вдалося на славу!

    ВідповістиВидалити
  2. :) Дякую! Хотілося б кращих результатів від участі нашої команди, але всі молодці!!!! Я ними пишаюсь, тому що конкурувати із найкращими учнями країни не так то і легко! Я всім бажаю сил, витримки та отримати більше знань з англійської у подальшому вивченню мови!

    ВідповістиВидалити
  3. Вітаю учнів команди від Чернігівської області, адже всі вони вже переможці, бажаю всього найкращого в подальшому вивченню англійської мови та багато приємних моментів в житті)

    ВідповістиВидалити
  4. :) Дякую за привітання! Бажаємо всім учасникам команди успіхів на ЗНО!:)

    ВідповістиВидалити
  5. так власне які у вас результати?

    ВідповістиВидалити
  6. Учні команди від Чернігівської області цього року отримали дипломи лише учасників IV етапу олімпіади. На мою думку, вони намагалися пройти всі випробування якнайкраще. Я бажаю їм майбутніх перемог, сили волі, успіхів та бажання не здаватись перед труднощами! Все у них в житті буде добре і вони зможуть вступити у вузи своєї мрії!:)

    ВідповістиВидалити