пʼятницю, 8 квітня 2016 р.

6 квітня у рамках проведення тижня іноземних мов у ліцеї відбулося відкрите засідання спецкурсу «Дебати», на якому учні ІІ курсу класу іноземної філології представили захист соціального проекту на тему «ЗМІ – стимулятор прогресу!». У процесі роботи над проектом ліцеїсти проводили дослідження про вплив засобів масової інформації на людей. Поставлені цілі на початку роботи над проектом були виконані згідно складеного плану. Зроблено великий об’єм роботи, який було систематизовано, проаналізовано  та представлено на захист.  Я щиро вдячна своїм учням, які змогли об’єднати зусилля та спільно працювати в команді!
Фото


Проект був представлений англійською мовою, тому ліцеїсти мали чудову можливість під час роботи над проблемою поглибити свої знання з мови, розширити лексичний запас, навчитись навичкам перекладу текстів суспільно-політичного характеру.  Дякую  вам, друзі, за завзятість у роботі, активність, креативність та творчість! Ви – чудова майбутня наша зміна, яка має активну громадянську позицію , прагнення до змін у своїй країни! 
Дякую гостям, які завітали на наш захід, а саме: декану філологічного факультету НДУ імені Миколи Гоголя Забарному Олександру Вадимовичу (кандидат педагогічних наук, доцент, Відмінник освіти України), декану факультету психології та соціальної роботи Конончук Антоніні Іванівні (кандидат педагогічних наук, доцент ), викладачу кафедри англійської мови та методики викладання факультету іноземних мов Москалець Олені Олександрівні (кандидат педагогічних наук, доцент), викладачам  та студентам Ніжинського агротехнічного коледжу, вчителям шкіл Ніжинського району, майбутнім абітурієнтам ліцею, ліцеїстам інших класів, випускникам ліцею за теплі привітання, слова подяки та високу оцінку нашої праці! 
Бажаю всім тепла, злагоди та бажання творити заради світлого майбутнього України!

 

 

 

 

 

 


 

 



 

 

 

 











 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



 

 



13 коментарів:

  1. Отримала велике задоволення від захисту проекту. Розумію, яку велику підготовчу роботу провели Ви, Ларисо Миколаївно, та Ваші учні. Дякую за актуальну тему, креативність, вільне володіння англійською мовою. Успіхів у подальшій роботі над проектами!

    ВідповістиВидалити
  2. :) Дякую за високу оцінку роботи ліцеїстів! Дійсно, працюючи у команді, вони проявили творчість, розвинули навички говоріння,проявили активну громадянську позицію щодо певних проблем суспільства. Я їм щиро за це вдячна!

    ВідповістиВидалити
  3. знаю,яке велике значення мають для Вас дитячі проекти,скільки душі та сили Ви вкладаєте у підготовку) дякуємо,що даєте можливість ліцеїстам спрямувати юнацьку енергію в правильне русло))p.s. у Вас був неймовірний образ, сукня дуже личить Вам)))

    ВідповістиВидалити
  4. :))) Дякую Ангеліно, за теплі слова і розуміння того, що зробили наші ліцеїсти у проекті! Я дуже ними пишаюся і дякую за них батькам!
    Р.S. :)Thanks for the compliment!:)

    ВідповістиВидалити
  5. Шикарний захід! Дякую Вам за таку масштабну підготовку і високий рівень проведення заходу! Отримала велике задоволення від того, що розуміла суть доповідей :)

    ВідповістиВидалити
  6. :) Дякую Вам за таку оцінку! Я ціную не тільки мовний аспект нашої з учнями роботи, а й виховний. Я впевнена, що учасники команди роботи над проектом будуть активними та творчими громадянами своєї країни!

    ВідповістиВидалити
  7. Відбувся черговий захист унікального соціального проекту Лариси Миколаївни. Це результат 2-річної співпраці вчителя з учнями. Ліцеїсти не лише продемонстрували високий рівень знань з англ. мови, а й показали, що здатні освоїти будь-яку складну проблему, глибоко її проаналізувати й цікаво представити результати дослідження. Креативна й непосидюча Лариса Миколаївна надихає ліцеїстів на нові звершення. Успіхів Вам та цікавих проектів!

    ВідповістиВидалити
  8. :) Дякую, Тетяно Михайлівно, за Вашу думку про роботу наших ліцеїстів цього року над проектом! Хоча захист відбувався англійською мовою, всім гостям було зрозуміло, що хотіли учні донести слухачам. Це просто здорово, що ми навчаємо таких активних, талановитих і творчих ліцеїстів.

    ВідповістиВидалити
  9. Ми мали ще одну можливість відчути атмосферу творчої співпраці вчителя та її учнів, завзятості та наполегливості у намаганні вирішувати актуальні проблеми суспільства, пошуку креативних ідей та шляхів їх реалізації. Дякую, Ларисо Миколаївно, за вашу працьовитість у створенні соціальних проектів.

    ВідповістиВидалити
  10. :) Дякую за Вашу оцінку нашої праці! Приємно, що кожного року учні активно включаються у проектну роботу і отримують корисний досвід не тільки з мови, а і життя!:)

    ВідповістиВидалити
  11. Хочу сказати, що одна з найважливіших та найскладніших речей - це вибір теми. Це стосується не тільки нашого проекту, а й взагалі всіх, адже це те, заради чого ти готовий працювати цілий рік, проводити різні дослідження, відкривати незнані до цього сторони самого себе, розвивати нові навички.
    Саме тема про засоби масової інформації, на мою думку, є досить актуальною. У нашому світі, який зараз особливо насичений великою кількістю різномантної інформації, дуже важливо виокремити для себе необхідний та потрібний матеріал, який, по-перше, буде достовірним, по-друге, корисним.
    Цього року було 10-е, ювілейне засідання, тому перед нами стояло ще відповідальніше та важливіше завдання, ніж у дітей попередніх років. Багато часу та зусиль було докладено, але я вважаю, що ми з усім впоралися. Хочеться подякувати Вам за таку традицію проведення щорічних проектів, адже він не тільки розвиває наші навички в говорінні на англійській мові, але й також навчає нас працювати в команді, що є дуже важливим, та спілкуватися з різними людьми.
    Бажаю успіхів інших дітям, які будуть брати участь у проведенні проекту!!!

    ВідповістиВидалити