суботу, 4 червня 2016 р.

Дорогі друзі!

Ось і настала літня пора, а з нею розпочалась активна робота у мовних таборах.
Відбір найкращих представників різноманітних навчальних закладів України., тих, що отримали статус GoCamps –  таборів з поглибленим вивченням англійської мови, завершено. У відборі команді GoGlobal допомагали Міністерство Освіти і Науки України, Американська Торгівельна Палата, Microsoft Ukraine, а також представники Американського Посольства в Україні. Велика кількість активних, талановитих вчителів та учнів виявили бажання розвиватись і змінюватись на краще. Було розглянуто 559 анкет з 25-ти областей України. Обрано 128 навчальних закладів Я з радістю вітаю нашу область, а саме обласну літню школу для обдарованих та талановитих дітей нашого краю із успішним проходженням конкурсного відбору. До роботи у мовній школі на базі дитячого табору «Юний турист», с. Количівка Чернігівського району буде залучено  іноземних волонтерів – носіїв мови. (Тут)

Фото
 Їх основним завданням стане надання допомоги  вчителяму  проведенні різноманітних навчальних та розважальних заходів для дітей, ігрових та спортивних активностей, ну і звичайно мовна практика.Допомогу у залученні волонтерів надасть міжнародна молодіжна організація AIESEC.
      До сих пір знаходжусь під враженням від тренінгу для вчителів у  Києві, який проводився міжнародними експертами за підтримки Посольства США в Україні. 120 вчителів зі шкіл, що беруть участь у проекті GoCamps дізналися про нові можливості та методи викладання англійської мови.
    Дружня атмосфера занять протягом 2х днів, неймовірний досвід тренерів Леслі Опп-Бекман, директора відділу інноваційних програм Орегонського університету (США), тренера від Посольства США Кевіна МакКоуі та координатора проекту GoCamps Любові Залюбовської надихає мене на плідну роботу із учасниками обласної школи 2016! Як заступник директора з навчально-виховної роботи школи разом із потужною командою педагогів та допомогою Управління освіти і науки Чернігівської облдержадміністрації будемо прагнути зробити перебування учнів у таборі веселим, корисним та незабутнім!

Тож, слідкуйте за новинами!

 

 


 


 

 







2 коментарі:

  1. Ларисо Миколаївно, бажаю Вам натхнення в новому виді діяльності! Ми пишаємося Вами! Переконана, і тут ви продемонструєте найкращі результати!

    ВідповістиВидалити
  2. :) Дякую Вам за підтримку, Тетяно Михайлівно, розуміння та віру в мене!:)

    ВідповістиВидалити