понеділок, 3 жовтня 2016 р.

З нагоди Дня працівника освіти 
на Чернігівщині відзначили кращих освітян Чернігівської області

28 вересня інтелектуальна еліта Чернігівщини зібралася у святковій залі облдержадміністрації з нагоди професійного свята, а також для вшанування лауреатів імені Софії Русової та імені Георгія Воронного. Педагогічні працівники, які підготували переможців та призерів Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук, вчителі-переможці та лауреати конкурсу професійної майстерності «Учитель року», науково-педагогічні працівники, які внесли значний особистий вклад у розвиток вищої освіти області стали почесними гостями заходу.
Читати тут   Читати тут   Читати тут  Читати тут    Читати тут




                          Дякую від щирого серця!
Фото

















8 коментарів:

  1. Успіхів Вам і подальших перемог! Не зупиняйтесь на досягнутому!

    ВідповістиВидалити
  2. Вітаю з заслуженою нагородою!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :) Катю! Як приємно отримати привітання від випускників ліцею!:) Я вас часто згадую і бажаю всім вам, мої друзі, незабутніх років яскравого студентського життя, професійних вчителів, неймовірних емоцій та злетів у навчанні! Чекаю вас на зустрічі випускників!:)))

      Видалити
  3. Щиро вітаю)так тримати)хай знають наших)))

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :) Ангеліно!:) Дякую!!!:))) Як приємно, що випускники ліцею залишаються зі мною на сторінках мого блогу!Скучаю за вами, але розумію, що у вас настав найцікавіший етап життя, який ви пройдете гідно та успішно. Я у всіх вас вірю! Нехай удача завжди буде поряд!!!:)

      Видалити