субота, 28 травня 2016 р.

Dear friends!

In an hour there will be such an amazing interactive English lesson in Ukraine! I am happy about my pupils` participation in this important event and wish everybody to enjoy English, be enthusiastic, smart and active at the lesson! You will have a wonderful teacher and so many new classmates from all over Ukraine! How wonderful it is! Good luck to you!
Читати тут

2 коментарі:

  1. Дуже сподобався урок! Дізналася багато цікавої інформації та розвинула свої навички у говорінні, адже урок був побудований таким чином, що ми мали змогу познайомитися з іншими, тренуючи новий для нас матеріал. Сподіваюся, що це буде першим кроком до вивчення англійської мови для тих людей, які завжди хотіли доторкнутися до вивчення цієї недосяжної для них мови, адже приємно було бачити людей різного віку, які докладали всіх зусиль, щоб зрозуміти новий матеріал.
    P.S. приємно усвідомлювати, що ти будеш невеличкою частинкою цього рекорду)

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. :) Так, це дуже приємно бути частиною історії своєї країни! Я вдячна вам, любі друзі, що знайшли час приєднатись до всіх бажаючих побувати на такому уроці!Це нове, цікаве, захоплююче для нас! Успіхів у вивченні мови надалі!

      Видалити